Menyusu Ketika Hamil

Sy pregnant 1 bulan.. Ank no 1 tinggal lagi 2 bulan nk masuk 2 tahan.. Sy nk menyusu kan ank no 1 sy cukup 2 tahun.. Apa risiko kalau menyusu saat mengandung.. Macam mana dgn kandungan sy???

1 Balas

Ada separuh org doc xgalakkan....mybe blh minta nasihat dari doc....sy sdri susukan ank smpai sy bersalin😊 Alhamdulillah xde apa2 yg jd....cuma sy sarankan puan dah boleh start ajar ank 1st utk stop bf...sbb nk stop bf pon ambil masa...bkn blh stop trs