Keputihan ketika preggy

Hai mommies semua. Saya ingin btanya. Ada tak yg berpengalaman keputihan ketika preggy ni? Mcmn cara nak atasi nya? Dan punca nya apa yaa? Saya mengalami keputihan bulan terakhir 2nd trimester ni. Kdg2 gatal dia tu tak boleh bawa bincang. Dan last week ada kekuningan d panty liner saya. Bahaya tak? Perlu rujuk hospital kaa? Mohon bantu saya 😢

1 Balas

bila gatal2 tu takut ada infection. boleh pergi klinik utk buat vaginal swab. boleh buat sitz bath jugak.

12mo ago

Sitz bath tu yg rendam miss v kita dlm air suam bsama garam tu ke sis?