keputihan coklet cair last trimester

dah 35w , adakah ia tanda nak bsalin? xda lendir, mcm keputihan biasa . tp warna nya agak kuning/coklet cair kat panty liner . mcm kita terkucil . xda bau , perut pun xda sakit2 . ke efek terlampau banyak berjalan ? ada ka ibu2 yg pernah mengalami? bahaya ke? perlu jumpa doc? #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

sya pernah alami, tapi tak pg jumpa doc basuh dulu and pakai panty liner , rest baring and x bnyak gerak , keesokan hari Alhamdulillah tiada , and bila appointment klinik , nurse inform terlmpau penat...tapi jika mom rasa tak sedp hati direct klinik scan ..takut ada laluan bukaan..

4w ago

thanks respon ny mommy . saya pun rasa sbb penat jalan2 . sikit je , mcm secalit dua gitu . cuma risau , first time nampak 😂 nnti klau berlarutan bru direct jumpa doc. TQ 🫶