Keputihan

Hai mommies, saya pregnant 4 minggu 6 hari, first preggy, saya nak tanya, ada tak kat sini yg mengalami keputihan macam ketul ketul kering, lepastu warna dia macam kekuningan and miss v rasa gatal sangat sangat sampai nak tahan garu pun tak boleh dah, please jawab sape yg pernah ? And apa tips yaa ? Sebab saya tengah mengalami sekrang, risau effect dekat kandungan 😔 #PleaseJawab 🙏🏻

2 Balas

better pegi ke klinik untuk dapatkan rawatan...kalau warna kuning tu takut ada jangkitan bakteria

sy alami keputihan mcm puan nyatakan tapi xgatal...harap xde apa2 pada kandungan