38 weeks 2 days

Hai mommies semua nk tnye ni. Hujung2 tunggu masa bersalin ni baby mmg kurang gerak ke ? Sy risau laa . Die mcm tk aktif sangat .

2 Balas

Yup.. sbb ruang utk bby bergerak dh makin sempit.. tp still akn cukup 10 gerakan utk 12 jam..

5y ago

Yup.. sama dgn sy, dh 38w.. kena ckp², main² bru dia gerak.. kadang² tu sy cucuk lembut² kt punggung dia nk tgk dia bergerak x.. tp kalau dia lapar, pandai plak mrh.. 🤭🤭🤭

Klu x cukup 10 dlm 12jam cpt2 ke hospital. Takut terbelit tali pusat

5y ago

Okay2 awk . Terika ksih tauu 💖