Hai mommies2x

Hai mommies semua.. Nk tnya. . saya 3 bulan yg lpas operate buang tiub seblah kiri sebab kandungan luar rahim. . so dlm masa 3 bulan tu saya merancang lh. . sbb doc gtau pastikan dlm masa 3 bulan tu saya x preggy. . n semlm tmujanji dgn doc. . so doc ckp saya dh blh try pregnant. . n kalau ada tanda pregnant cepat2x g jumpa doc. . pada pandangan mommies smua lh. . adakah saya prlu merancang untuk pregnant dulu bt sementara wktu ni?

1 Balas

jgn rancang lama sgt . takut susah lekat.. hee doc pakar yg bgthu sy la

4y ago

Saya merancang dalam 4tahun sis lps buang tiub sebelah.. Alhmdulilah sekarang dah pregnant.. 8weeks.. esok baru nk scan kandungan