34week

Hai mommies semua.. nak tanya.. kalau sakit mcm sengugut.. selalu jugak la dlm 2-3 hari ni.. memang mcm tu ke? Sakit dia boleh tahan lg.. lagi 1 selalu 1st baby.. bby boy.. bersalin ikut due ke awal ke lambt? Hehe share2 sikit ye mommy.. tq in advance..

2 Balas

Kalau sis rasa tak yakin, boleh pegi hosp dulu tengok baby okay tak. Boleh jadi bersalin awal atau lepas due.

Klau sis rse ragu2 sis boleh je pegi hospital sis.. Tmbah anak 1st kan,tkde pengalaman lgi