Uri dibawah

Hai mommies semua , nak tanya , ada tak sesiapa yang berpengalaman uri dibawah ? Agak2 uri akan berubah naik atas tak ? Saya buat detail scan tdi , doctor ckp uri kt bawah tapi dia tak tutup laluan .. cuma saya risau juga skrg ni , baru 23week . Harap mommy2 yang ada pengalaman uri kt bawah boleh share 😌

2 Balas

sy ada pnglmn.taun lepas uri bwh..placenta previa type 3.. bersalin pd usia kndungan 34minggu bby prem #tapxbisou

in Shaa Allah boleh naik lgi tu . klau dah 32+ tak naik should be worry 😅