HB DROP! Perlukan Petua

Hai mommies sekalian,, Mohon bantuan semua mmy disini yang ada Masalah sama saya.. Saya Consume Maltofer fol untuk supplment naik kan Hb, saya dh 26week. Dari mula Hamil sehingga sekarang saya ambil maltofer, iberet saya x boleh nak telan, even minum dgn air oren.. Checkup baru nie Hb drop dri 11.7 ke 11.1 .. kemungkinan next appointment Nurse Cakap HB akan Drop jugak,. Mohon bantuan mommy semua kongsikan Petua anda.. Buat masa skrg sy makan maltofer untuk mlm dengan pagi.. Thank You mommy😊

15 Balas

sya mkn sup bayam , mkn bilis dgn hati ayam sis . untuk buah boleh mkn buah naga sma kurma . air pula boleh mnum jus oren ataupun oren botol tropicana twister tuh🥰