contraction 35 minggu

hai mommies , saya sekarang 35minggu , sakit contraction tu memang sakit sangat . mula mula ingatkan false contraction tapi bila teliti balik sakitnya 5-10minit datang . sakit bahagian perut semua (mengeras) sakit badan belakang . terus pergi KK tapi KK takboleh buat apa lagi sbb bukaan belum ada . jadi apa perlu saya buat ye . sakit sangat 😭

3 Balas

Samalah kita.. Sy 35 mggu 3 hari... Sekarang nie tgah admit kat wad sbb premature contraction...

trus g hospital sis klau skit sngt, boleh mkn panadol utk lega skjp

KK ada bagitau apa apa tak?

1y ago

semoga dipermudahkan awak 💕