Hi mommy boleh tolong jawab soalan saya?

nak tanya sakit contraction tu mcm mna ye? saya 37w 1d sakit sangat dkt ari ari dgn kelengkang sakit smbil perut mengeras pinggang tkdelah sakit sangat tpi satu badan rasa sakit mcm tulang belakang semua sakit.. tu contraction atau bukan ye? Maaflah saya first time mom🥲

2 Balas

Kalau contraction dia akn dtg 5-10minit. Sakit yg seakan kita nk teran berak tu maksud baby mmg dh nk keluar lah tu..baby menekan2 dkt faraj nk keluar

saya pun firs mom sis saya tunggu nak beranak dah❤ semoga Allah Permudahkan segala"galanya

1w ago

semoga di Permudahkan kita bersalin anak pertama kita Nanti❤amiin sis