Risau Kandungan Kembar DCDA IUGR

Hai mommies, Saya prgnnt anak kembar skrg baru 22w. semalam doc buat details scan n maklumkan baby kecik dari umur sebenar.sy bukan la new mom.da ade 2 org anak tp prggy sebelum ni x pernah jd mcm ni. Ada x ibu2 berpengalaman baby kecil dalam kandungan. klu2 ade ape2 yg ptt sy makan atau buat utk bantu baby2 saya mmbesar sihat? Sy risau kalau tpakse bsalin awal..tq

1 Balas

Twins kan.. Slalunya mmg kecik sikit la. Tgk nnt progress mcm mana.. Masa skrg ni byk mkn makanan yg berkhasiat. Buah2an. Minum susu.

5y ago

Aminn..harap next scan semuanya ok.tq dear ☺️