Dilema melahirkan kembar

Sy sedang pregnant 28w kembar..sebabkan risau saat bersalin sy bercadang utk czer..tp baru2 ni doc kata sy boleh bsalin normal..sy dlm dilema skrg sbb ni kandungan ke 6 sy dan anak ke 3 dan ke 4..#dilema #twinbabies

6 Balas

Hai sis, ikut saranan doktor untuk bersalin normal sbb doktor tahu yg terbaik untuk kita sbb dia ada ilmu & pengalaman. Just follow the flow and don't panic.

insyaallah puan boleh. jga stamina n ksihatan spnjang mnunggu proses kelahiran. byk tnaga nk pkai. 😊

kalau boleh bersalin normal,ikut jelah saranan doktor..semoga dipermudahkan semua urusan

alhamdulillah..selamat bersalin normal..baby 1 (2.2) , baby 2 (2.4)😁

lebih baik ikut saranan doc.. doc tau mana yang baik untuk kitaa

moga dipermudahkan segala urusan puan Dan anak....