Susu first trimester

Hai mommies, saya preg anak first. Bru saja dalam bbrapa minggu. Boleh suggest susu apa sesuai utk dminum? ?

1 Balas

Hi Puan. Boleh cuba susu anmum. Tapi apa pon puan kena cuba try and error. Ada ibu yang waktu mengandung mmg tak boleh minum susu tepung dan ada yang sebaliknya. Jika tak boleh, cuba berbincang dengan doktor puan susu apa yang seeloknya digantikan ya. Sebab min dulu tak boleh masuk susu tepung, jadi minum susu soya je😅