Susu Untuk Ibu Dan Baby

Sy nk tnya, siapa2 boleh suggest susu yg bagus utk ibu dan baby utk first trimester, second trimester dan third trimester?

4 Balas

Susu kambing sebaik2 susu. Berdasarkan sunnah la. Tp kdg2 org tua tegur kata susu kambing ni panas. Boleh try tnya nurse & doktor utk kepastian yg tu. Brand susu kambing sy yg jumpa Momma Pregolact. In case x brani nk try susu kambing, susu lembu pun okey. Byk brand. Anmum, Enfamama. Sesuai utk spnjg tempoh pregnancy.

Sebenarnya yang bagusnya Susu Kambing puan. Tapi sebab biasanya Susu Kambing ni Mahal sikit, jadi ramai Yang mencari alternatif Susu lembu puan😊

Susu apa2 pun boleh. X kisah susu ibu hamil atau susu biasa. Aslkan ibu boleh telan

sy minum susu frisomum...7 bln bru consume susu kambing ar rayyan.