Spotting

Hai mommies, saya nak tanya. Tadi saya tengok mcm ada bleeding sikit. Kalau ikut skrg saya dah 8w 3d. Perut tak sakit, tapi pinggang sakit. Patut ke saya pegi jumpa doktor? Dan kalau tak buat lagi buku pink mcm mana ye nak inform doktor tu?

2 Balas

Saya mengalami pengalaman ini di usia kandungan ke 6 minggu..masa tu blm buka buku Pink.. Masa ada bleeding tu saya trus ke hospital kerajaan..doc mcm biasa akan tny pelbagai soalan dan trus buat scan detail pada kandungan saya.. Masa tu alhamdulillah dh nampak kantung dan janin pn ada.. Balik tu doc bg pil Duphaston (pil kuatkan rahim). Dalam pada masa minggu yg sama juga saya trus ke KK buka buku Pink dan bawa skali surat dari hospital

better refer kat doctor terus, jangan tunggu lama² sis