Perut kerap keras

Saya nak tanya, tadi waktu jumpa doktor, doktor bgtau kalau ada rasa keras cepat2 pergi hospital. Saya tanya la kalau perut keras tapi tak sakit kena pergi juga ke? Doktor ckp perut keras memg rasa sakit. So saya mcm confuse. Perut keras yg taksakit ji false contraction la kan? Kalau sakit tu, gambaran sakit mcm mna? Period cramp ke? #firstmom #firstbaby #33weeks

1 Balas

ya sis false contraction keras dia tak kerap n kejap² jee pastu hilang . kalau contraction betul rasa nya perut keras sampai tngkap pinggang n kerap , sampai sis pun rasa tak tahan boleh lah ke hosp

10mo ago

Ooooo okok baikk. Confuse saya dgn pesan doktor tuuu. Thank you sisss!