Result air gula

Hai mommies, saya nak tanya. Kalau dah minum air gula, biasanya bila boleh tahu result? Pihak kk akan call ke? Atau next appointment baru dpt tahu?

14 Balas

sy plk dy ckp jmpe next appointment. tp ble jmpe doc ckp result air gula sy xvalid🤣🤣🤣 sbb 3.3 je. dy suspek sy mntah. tp sy xgtau pun sy mnth sbb sy xlarat dh nk repeat lg. dh 2 kali kena repeat sbb mnth. smlm prgi kk, dr ckp mula2 kene repeat balik air gula last2 xjadi plk sbb dr ckp berat sy naik 2kg .. dy ckp next appointment kalau brt naik lg 2 kg bru kena repeat air gula. seram betul 😭😭... cmn3 la xnk bg brt naik, lapar je manjang.