Result air gula

Hai mommies. Result air gula bila akan tahu ya? Biasanya kk akan call dalam berapa hari kalau sangkut? Tq #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

5 Balas

bergantung pada kk masing2, ada yg cepat..ada yg lambat. haritu sy dpt tahu lewat jgak, seminggu lebih..ada tmpt kurang seminggu.

bergantung kk. sy seminggu..klu kk x call tu kire xde masalah la tu..hehe

Saya haritu 3 hari ja. Kk tak call pun maybe sbb bacaan gula ok kot

Kk saya haritu, dalam 3hari.

kk saya dkt 2 mgu