Tanam uri bayi

Hai mommies.. saya nak tanya .. ada tak tempat² yang boleh menumpangkan tanam uri ? Saya nak melahirkan sekarang tengah pikir kat mana nak tanam uri sebab saya duduk rumah sewa yang memang tak ada tanah nak tanam uri .. ada mommies yang tau tak mana tempat yang boleh tumpangkan untuk tanam uri area putrajaya .

1 Balas

try tnya dkt msjid atau dkt area tanah pkuburan ada tak tmpt blh tanam uri.. sbb haritu ada bc jiran msj dkt group penduduk ada yg tnya dkt tmpt perkuburan dorang kata blh tanam di sana..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin