Assalamualaikum mommy semua

Sape sini ada pngalaman tanam uri , sy duduk kl rumah pula condo ,tanah utk tanam uri xda fmly pula semua jauh kat sabah sna ..korng tanam kat mna ya ? #FirstBabby

1 Balas

boleh je tanam dkt mana2 tanah. kalau susah sgt, crik tanah perkuburan, jumpa dgn tukang jaga kubur, ckp nk tumpang tanam uri. sbb kwsn awk xde tanah.

2y ago

ohhh bgitu ..okey² terima kasih wak , maklumlah firsttime nak jdi parent ni . semua bnde kene tnya orng .