Tanam uri atas kubur

Hi warga asian parents, boleh ke kita tanam uri anak atas kubur arwah ayah atau arwah mak kita ?? Biasa sis rumah apartment, tanam uri Kat mana..

1 Balas

maaf awk. sape yg ajar tanam dkt situ ya? khurafat tu. better awk minta suami pi tanya ahli surau tmpt tinggal atau ustaz kt masjid berdekatan kwsn yg blh tanam uri.

9mo ago

hi sis.. saya tak tanam Lagi pun.. sbb ada lalu Kat wall fb saya.. tu yg saya Tanya.. apa2 pun tq untuk pencerahannya ya.. nanti saya Tanya ustaz dtempat saya..