Botol Susu

Hai mommies, saya dah nak start bekerja tapi anak saya fully bf..saya try bagi susu pakai botol susu brand spectra tapi die xnak..ade suggestion x botol susu brand ape yang paling sesuai untuk kes yang camni..

2 Balas

cube try btol susu jename NUK . puting kunig ye sis bkn putih . kuning tu lembut sikit . biase bby bru nk blaja btol no bg puting tu ok sikit. cube try. rmai mommy pkai tu bby bole acc . permulaan jela xmau . 2 3ari mungkin bru biase .

5y ago

Owh ok2..thanks ye..😘

xtry pam susu n simpan utk bekal die ke?

5y ago

Ooo yeke...ok lah..kene try satu2 botol la ni kn...adehai