Berat Badan

Hai mommies, saya dah 35 minggu.. nak tanya. Hari tu cek berat naik lg 2 kilo jadi 63. Doktor cakap sepatutnya tu berat masa due date dah.skang kne pntau berat, klu naik lagi kne mnum air gula tuk kali ke 3?.ade mommies yg ada pglmn yg sama x.. Berat naik byk. ?

25 Balas

saya pon mcam tu juga..aduyai jenuh bila pergi klink asyik berat naik..sampai nak kena pergi klink cek tekanan drah stiap minggu..sebab berat badan naik 2 kg stiap bulan..kdang saya kawal makan bila nak dekat jumpa nurse..tp lpas abis jumpa nurse saya makan banyak balik..haha..nk cover konon ye..

5y ago

Hahaha ya sama, ada haritu sy jumpa nurse sy puasa lagi. 😂 Lepas tu habis jumpa, semua makanan tibai.