Berat Badan

Hai mommies, saya dah 35 minggu.. nak tanya. Hari tu cek berat naik lg 2 kilo jadi 63. Doktor cakap sepatutnya tu berat masa due date dah.skang kne pntau berat, klu naik lagi kne mnum air gula tuk kali ke 3?.ade mommies yg ada pglmn yg sama x.. Berat naik byk. ?

25 Balas

minum air masak sis sy sepanjang pregnant minum air masak shj berat naik 1 kg kadang x naik. kaki tangan xde bengkak sy sama mcm sis skrg 35 weeks

5y ago

Kite sme lh sis..berat naik 1kg kdg xnaik..mmg byk mnum air msj je..