Pertama kali buka buku pink ?

Hai mommies, saya baru buat UPT semalam. Double line tapi kabur. Kalau ikut kiraan, baru 4 minggu. Ingat nak buat UPT lg another 2 weeks lagi. Kalau positive, 6 weeks atau 7 weeks dah kena pergi klinik ke? Atau terlalu awal?

1 Balas

7 mgu da boleh da kalo nk bukak buku.. Tp depends kk kat umah sis.. Sy aritu call kk dlu tanya..

4y ago

Yupz.. Acid folic kene mkn seawal yg mungkin.. Tok perkembangan baby.. Kalo x bukak buku lg.. Boleh beli kat farmasi dlu..