UPT DOUBLE TAPI KABUR

saya dah buat upt 3 kali...semua double line...tapi kabur...tak pekat pon...kalau ikut kiraan saya da masuk 5 minggu...ada yg sama mcm saya? patut ke saye pg klinik atau better tggu 8 mggu je?

2 Balas

awal 5w kdg org scan xnmpk,,nt ad doc y ppndai ckp kndungan luar rahim😂,,kite ni dr husnuzon ad trus giveup🤣 scn 8w bru nmpk inn shaa allh

buat pkai brand lain. kalau double line, tgu smpai 8w bru pegi klinik utk scan.