Demam batuk dan selsema

Assalamualaikum mommies☺️ada tak tips nk kurangkan batuk dan selsema masa preggy ni😩saya baru semalam start demam batuk pastu selsema..harini dah tak demam tapi batuk selsema jadi tak selesa😪please share tips😣pregnant 34weeks 4 hari😫#pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Hmm sis dlu saya mcm tu jugak, tapi saya tak makan ubat batuk. Saya makan cokelat woods yg berangin tu, kdang saya beli strepsil. Untuk selsema tu takde ubat jgk, saya cuma letak minyak angin je kat hidung lepastu bnykkan minum air suam, kdang mmg tak selesa sbb nk tidur je hidung sumbat, last2 lantaklah malas nk layan tdur je terus esok pagi tu dia hilang lpastu hidung jadi kering. Moga dimudahkan segalanya sis, cepat sembuh ye🌹 kita sama weeks heheh lupa nak cakap. Moga kita diberikan kekuatan amin inshaAllah🤲🏻❤️

2y ago

Insyaallah sis.. semoga kita cepat sembuh🤲🏻tak larat rasanya .. kene pulak time2 dah sarat😣risau sebab covid pun ye skrg ni😩hai mintak jauh la ..