Demam, selsema dan batuk

Hi mummy sekalian. Saya dah 19 minggu kandungan. Harini demam sebab package selsema dan batuk. Tadi saya pergi klinik doc bagi prospan, paracetamol and ubat kumur. Tapi saya macam was was betul nak makan. Saya makan ubat prospan je ☹️#19weeks

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

doc bagi ubat kat awk, awk bagitahu awk pregnant tak? sy xsempat pun pegi klinik sbb kena hari cuti, sy ikhtiar makan ubat panadol bulat ada tulisan panadol tu, setiap 5 atau 6 jam makan, basahkan baju, tuala, lilit badan dan leher, elak dri perut panas sgt, banjir katil😂 pastu hilangkan batuk dgn minum air teh lemon habatusauda, buat suam², dlm 2 hari dh surut semua tu

Baca lagi
6mo ago

awk makan masa betul² xlarat je, kain basah tu wajib

sy mkan sume dr bg. sbb nk cpt sihat. sy bgtau yg ssy pregnant, ad skit jntung. so dy akn bg ubt yg dos xtjnggj and ssuai utk prrgnant.