Tak selesa perut

Hai mommies Normal tak kalau 1st trimister kita rasa tak selesa perut, memulas perut? Nk kata cramp bkn cramp. Biasanya pagi masa awal bangun nak membuang air kecil kadang tu rasa senak perut mcm kite tahan kencing lama gtu. Tak reti nak explain mcm mana

1 Balas

Normal tu mommy untuk rasa tak selesa perut on 1st trimester. Mommy boleh juga tanya doktor atau nurse masa check up di kk nanti, minta pendapat dan nasihat sebab mereka pakar. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers