Tak selesa perut

Hai mommies Normal tak kalau 1st trimister kita rasa tak selesa perut, memulas perut? Nk kata cramp bkn cramp. Biasanya pagi masa awal bangun nak membuang air kecil kadang tu rasa senak perut mcm kite tahan kencing lama gtu. Tak reti nak explain mcm mana

2 Balas

Hi mommy, normal je. Masa i 1st trimester, selalu jugak rasa macamtuu. Dont worry, take care mommy 🤍 #TAPSupermoms

biasa tu sis. bahasa rojak org kata rahim tengah adjust tu 🤣