Kepala berdenyut

Hai mommies.. normal ke kalau pregnant sakit kepala teramat.. rase berdenyut denyut kalau sakit sampai xley gerak.. takkan ahr2 n kena telan panadol bagi tahan sakit? Ibu2 ade pernah rasa macam ni x.. help me

1 Balas

Ada..saya sis..mmg seksa..tapi s x mkn panadol spanjang kehamilan..saya kalau sakit kepala..saya manfi dari kaki n last skali kepala..mandi sampai badan rasa sejukk..lpas tu pakai baju yg jarang2..baring bawah kipas atau buka aircond..tinggikn kaki dri kpala..try utk relax..jgn pakai hp..relax sampai trtidur..

5y ago

Boleh sis..