Sakit kepala berdenyut ii

Mommy ii help me !!!! sye preggy 10w3d rasa sakit sangat kepala sampai berdenyut maybe sbb rumah saya terlalu panas ada solution tak boleh suggest tak apa patut saya buat nk bagi hilang sakit ni rasa nak nangis sgt sakit nye berdenyut😭nak telan panadol tapi takut effect baby #firstmom #pleasehelp

4 Balas

Saya sakit kepala jugak last2 saya suruh laki saya potong rambut saya sampai pendek mandi biaq basah rambut ubun2 kepala baring sapu minyak sikit urut2 minum air suam, sbb saya penah sakit kepala berdenyut2 jugak takut nak makan panadol, last2 saya minum air mineral banyak2

bole je mkn panadol..kecuali ubt thn sakit mmg xbole..sy Ms skit kepla Dua bji skli mkn..kndugn Ms tu 8 mmggu.. alhamdulillah ok..mnum.air msk bnyk..letk mnyk angin kt.kpla..

Doktor kata boleh je makan panadol. Ikut dos yg sesuai.. Rehat secukupnya. Minum air masak bnyk. Jaga pemakanan

boleh je makan panadol