Baby tak bangun menyusu

Hai mommies normal ke baby 2 bulan lebih tak selalu bgun malam untuk menyusu..tu pun dia terbangun sbb saya tukar pampers dia alang2 saya susukan dia sekali..sekarang malam dia tido je jarang bangun susu..kalau siang kerap susu 2 jam sekali..

9 Balas

bagusnya.dpt sis tdo.🤭klu bby sy sblm ni umur dkt 4bulan baru dia tdo mlm,mlm xnk tdo.sy xdpt tdo lena sbb dia xtdo.tp skrg da normal tdo nya😁

8mo ago

Untungnya awak dapat tidur normal sebelah malam 😭 Saya even anak saya dah 2 tahun pun tengah malam 2 3 kali juga bangun minta susu , padahal siang makan minum semua cukup . Ni tengah tunggu hari nak bersalin no 2 pulak . Burn out kadang sebab tidur tak cukup waktu pregnant ni 😩