35weeks 6days

Hai mommies, nk tnye pmgalaman mommies2 semua.. Due date sye dh nk dkt, stkat ni mmng tkde fake contraction, tumpah darah atau baby mngeras.. Cume baby trlalu aktif menendang smpaikan sye brjln pun still terasa baby brgerak.. Smpaikan dia menendang berpusing je dh terasa nk trkencing.. Dn bhgian ari2 sye dh mule terasa sakit especially bila nk bngn dri tido.. Tu dh tnda2 brsalin ke mommies2? Mcm sye bgtau di atas, tnda2 tmpah darah mngeras semua blm ade lg... Dh 3 hri tk tido mlm.. Tido2 ayam jer.. Sbb tendangan baby yg kuat dn aktif sgt...

2 Balas

Sama dgn sy. 35weeks6days. Sy pun takde apa2 tanda lg. Kly sy, sakit ari2 tu mmg dah rasa dari 34weeks lg. Kdg2 rasa nyucuk2 kat situ