Berat Badan Naik

Hai mommies.. Nk tnya, normal ke bru 12 weeks berat badan dh naik 8kg ? ?

20 Balas

Saya 26weeks baru naik 5kg 😂

Tak normal tu sis 😅

Sgt tak normal, sis..

Tak normal.

Kembar kot..

😨

mcm byk sgt je or preggy kembar. sy naik 100g je hukhuk sedihh kne naikkan berat tp xtaw cmne

bru 7w dah naik 2.5kg

Sy nak masuk 6bulan, berat naik 2kg pn nurse bising hahaha.. Tmbah sy gdm.. Sblm ni berat turun hilang 10kg, then bila baru ada selera, naik 2kg terus haha. Kena bising dh . Kena cntrol sbulan tu berapa kg ja dibenarkan.. Mcm sy kes gdm lain skit la. Rsanya normal sbulan max 1-2kg kot

X normal. Bwh 5bulan kena naik 500g je. Ada tulis kt buku pink bhgian blkg.