Pemakanan semasa berpantang

Hai mommies. Nk tnya kalau luka dah sembuh n kering, benang dah tercabut, boleh makan telur ke?? Sy berpantang sndiri je, skrg 26 hari.. gerak sana sini sbb skrg study online.. jahitan terbuka pun sbb sembelit.. kalau ikan sy dah try mkn mcm2😂😩 stakat ni xde gatal2 yang terukkk..

2 Balas

telur tu tinggi protein. mmg boleh sangat nak makan. takde istilah telur ni makanan gatal melainkan ada allergic dgn telur

2y ago

Okk kuih muih yg ad telur boleh jgk ke

boleh cuba sebiji dulu. kalau x gatal teruskan mkn. tp sepatutnya dh boleh dh tu