MAKANAN PANTANG

Hai moms,blh share x makanan pantang utk ibu berpantang 24 hari? Sy beranak normal tp ada jahitan..byk benda sy pantang,skrg ni kdg2 mkn nasi kosong dgn ikan kering bakar je sbb sy full bf,nk mkn suka2 takut baby plak yg sakit perut..#firstmom #ingintahu

1 Balas

kenapa perlu pantang byk benda? ibu ada allergic pd certain makanan? klu tak ada, xperlu nk ikat perut mkn ikan kering bakar tu. buat ayam bakar, sup ayam. lagi berkhasiat. sayur xperlu pantang pun. dkt hsptl menu lps bsalin semua tu kita blh mkn.