Luka jahitan

Assalamualaikum ibu² sy nk tnya benang jahitan tu klau Luka da sembuh akn tanggal sndiri atau misi yg akn buka?n brpa lama luka jahitan bole smbuh?#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

3 Balas

wslm. sy dah bersalin 3x,tp tak pernah nampak benang jahitan tanggal sampailah sembuh. memang benang tu akan bercantum dgn isi kita. kalau husband sy tak tolong tengok luka jahitan,memang tak la sy tau warna benang jahit tu sbb tak pernah tengok. time nurse jahit pun sy toleh muka tempat lain

nurse tmpt sy yg jahit baru ni dia ckp akn brsatu dgn kulit

Tanggal sendiri