Durian

Hai mommies . Nk tnya , btol ke waktu pregnant , tk boleh makan durian ?

18 Balas

Blh mkn.. tp berpada pada... Ada bdn ok lepas mkn..ada bdn jnis xok lepas mkn...stiap bdn adalah berbeza..ada rahim nya kuat..ada rahimnya x....durian ni sbb panas... Kalau mengidam n teringin sgt...mkn la seulas pn ckup dh..lepas bersalin dh bis pantang nk mkn byk ms tu mkn la...ms preggy ni..better jg pemakanan kita...sbb sian dkt bby yg dkt dalam tu...