22 weeks pregnant mommies here vs makan durian

Boleh ke pregnant makan durian? First time mommy here sebab semalam makan durian

6 Balas

boleh.. saya pun makan hari tu.. cuma jangan makan terlalu banyak, makan 2 3 ulas tu boleh la.

boleh je.. cukup sekadar melepas rasa teringin je.. setakat 2 ke 3 ulas okay la..

boleh2 . tpi janganlah sampai sebijik ye 😂 bnyakkan minum air kosong lepastu

boleh, tapi makan sekadar 2,3 ulas je tau😊 sbb durian gula tggi dgn panas.

boleh je sis. sy pun makan haritu.

boleh je jangan byk2