brokoli

Hai mommies nk tanye la dlm pantang boleh mkn sayur brokoli x?

8 Balas

Sis kalau tak pasti makanan apa boleh makan dan tak boleh... sis boleh rajinkan diri taip diruangan search kt top atas tu under food and nutrition. nanti akan keluar info pasal kenapa makanan itu digalakkan makan dan kenapa tak boleh makan.. Apps ni yg bagusnya dah equip. dengan senarai makanan2 khas utk mummy/baby. Sebelum bertanya, sis boleh cari dulu. Sekadar ingin membantu. Selamat mencuba 😊

Semua jenis sayuran. Buah. Ikan. Daging. Boleh makan..... X istilah x blh makan... Berpantang perlukan makanan fresh.. bukan fastfood

Semua Sayur boleh. As long as good for our health. Cuba elakn mcm ikn kering. Gnti kn ikan fresh. LG bgus.buah2 pn pnting

Sye masa pantang mmg husband asyik masakan brokoli je. Huhuhuhu buat sup sayur kosong makan hari hari.

sy keje pusat ibu brpantang, iye boleh..

4y ago

pasti kn masak betol.. jgn half cook..

bolee je sis

.