Bayi 6 bulan xmo makan sayur hijau

Macam nak galakkan bayi makan sayur..saya cuma blender bubur nasi dengan sayur brokoli..baby x terima..selepas tu saya cuma bubur nasi dengan bayam + ikan bilis..pun baby masih x terima

1 Balas

Baby umur 6m rasanya belum pandai memilih lagi puan. Baby masih belajar sesuaikan diri dengan tekstur baru. Dalam fasa pengenalan (6-8m) ni baby makan sikit, 1-3sudu besar pun dah ok sangat dah😄 Puan boleh cari group happy baby foods malaysia di fb untuk lebih info😊