First timer

Hai mommies! Next period sepatutnya 9 feb. Tapi semalam rasa nak test sebab lately ni rasa x sedap badan. Result semalam 1 line tu samar2. Tapi tak puas hati tadi test lgi sekali, macam makin jelas la pulak. Chances positive tu tinggi tak kalau result macam ni?

First timer
15 Balas

pregnant ni. sy tnda2 pregnant masa mula2 mcm ni la. rasa tak sedap badan. waktu check pon line sama mcm ni. awk trus beli upt clear blue yg biasa dulu. sbb kalau clearblue mmg lagi jelas line dia. kalau ada duit lebih beli skali digital. mcm sy beli dua2. tp pakai yg biasa dulu. naik je line, bru pakai yg digital nk confirmkn brapa weeks.

Tahniah. Nampak double line tu cuma masih baru sebab tu belum jelas yang 1 lagi. Tunggu seminggu lagi check lagi nanti akan lebih terang sebab saya pun hari tu macam sis juga kurang terang. Next week tu check lagi baru jelas. Apapun jaga diri & pemakanan. Semoga sihat keduanya.

Last period 9/1 ke sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

2y ago

Masuk kan saya. Tak boleh in link.. 0187774527

Wahhh.. tahniah2.. Alhamdulillah... tggu lg 2 mggu nk selamat.. check pakai clear blue.. lepas tu bajet dalam 6 week gitu blh scan... tp mase tu nmpk kantung jela.. janin 7 8 week gitu baru nmpk.. yg penting jaga diri.. jaga mkn.. bykan rehat..

wife pun begini..past beli yg high quality ada jual d guardian..baru jelas..dlm rm43.00 yg bagusnya dia akan keluar result berapa minggu prgnant sdh..jenis digital

2y ago

owh. kt guardian lg murah. watson RM48

Sama. Sy patut period esok 8/2 tapi saja check seminggu sebelum period. 2 kali check double line pekat. Dah pegi klinik doc soh dtg lg 2minggu. Baru boleh scan.

2y ago

Wah saye last 9/1 join group ni sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Tahniah, alhamdulillah... InsyaAllah ada tu.. check after a week mesti lg pekat nnt. Sbb sy juga check before due period, mmg samar2 je.. Jaga mkn, jaga diri ya..

Tahniah sis positif tu. Sama macam saya cek samar2 tapi positive tu. lepas beberapa hari cek balik dia akan pekat sikit.

Alhamdulillah sis..congratulations kalau dh 2 line tu pregnant dah tu.. anak 1st sy lagi kabur dari sis punya😊

InshaAllah tu sis, jaga diri baik2 jgn buat keje berat2!! Try lagi seminggu.. Mudah2an ada rezeki awak n suami