First timer

Hai mommies! Next period sepatutnya 9 feb. Tapi semalam rasa nak test sebab lately ni rasa x sedap badan. Result semalam 1 line tu samar2. Tapi tak puas hati tadi test lgi sekali, macam makin jelas la pulak. Chances positive tu tinggi tak kalau result macam ni?

First timer
15 Balas

InsyaAllah, ve tu. Sy pun mcm ni jugak mula2. Sy tunggu lepas seminggu cek lagi, alhamdulilah pregnant 😊

Positif ni sis. Tahniah yaa jaga diri jgn buat kerja lasak 🥰🥰

Salam mcm ni +ve atau - ve? Awal2 samar, pastu kering jadi line..

In shaallah.. Nnti repeat lewat 7 hari.. Bru clear amat

insyallah positif tu