tanda pregnant

Hai mommies. Nak tnya,normal tak kalau pregnant 5 weeks,tp xda rasa alahan,morning sickness? Ada rasa cramp2 je mcm sengugut tu.. 1st pregnancy ni..

61 Balas

Saya dulu 2nd trimester baru kena morning, afternoon, evening sickness 🤭. Semuanya lain2, ada juga mak2 yang langsung takde morning sickness

Normal awak. Sy masa 5weeks pun mmg senggugut tu takleh bwk bincang😂 igtkan apa. Rupanya pregnant. Nnt 6/7 weeks baru rasa alahannya tu.

Sy da 2bulan pun tak tahu sy pregnant. Siap pegi operate keluarkan gigi bongsu lg. Sbb tak de tanda2 pregnant🤭

Sy first pon xda alahan.. Morning sickness pon xda.. Tpi yg kdua nie.. Ya allah ikanmu x mkn.. Bau sikit muntah..

5w baru lgi..mcm sye 5w rilex je bolh mkn bnyk.. Bile dh msok 7w nasik pon x lalu nk mkn, pening kple n loya..

Normal.. Sy mula² dlu pn cramp prt jgk.. Strt 2bln xsilap kne morning sickness smpai 15w.. Cayokk! 💕

Saya pon dah 11 weeks tapi tkda alahan cuma tk boleh rasa lapar klu lapar tak makan mesti masuk angin..

Normal sis sa pun x alahan cuma gastrik angin itu sja huhu teruk jga smpi 14 weeks now 18 da ok sikit..

same goes with me. takda alahan langsung. cuma angin dan perut rasa cm sengugut. alhamdulillah dah 10 minggu

5y ago

betull nak letak mnyak pun takboleh tpi nak buat cmana. kita redho saja 😹

Normal je awak. Saya masa 5weeks mmg tak alahan langsung. Masuk je 6-7weeks terus pening2 mual.