Bertanya sedikit

Hai mommies nak tnya saya baru bersalin 25/9 secara normal dan jahit ada tak masalah nak dduk bila dduk ja rasa sakit Agak² bila boleh dduk dgn betui ya? Nak bagun dari katil pon menyegek ja dduk tak boleh dduk betul² rasa sakit tempat tu.

2 Balas

normal lhtu.. bersalin mmang sakit sgt².. jd satu badan dari kepala sampai kaki mmang sakit.. akan ambil masa untuk kembali duduk normal blk.. luka pun segar lagi mmang sakit lh sbb luar dlm luka..