Bertanya sedikit

Hai mommies nak tnya saya baru bersalin 25/9 secara normal dan jahit ada tak masalah nak dduk bila dduk ja rasa sakit Agak² bila boleh dduk dgn betui ya? Nak bagun dari katil pon menyegek ja dduk tak boleh dduk betul² rasa sakit tempat tu.

2 Balas

normal lhtu.. bersalin mmang sakit sgt².. jd satu badan dari kepala sampai kaki mmang sakit.. akan ambil masa untuk kembali duduk normal blk.. luka pun segar lagi mmang sakit lh sbb luar dlm luka..

tu normal je sis sbb bru lpas brslin kn, kte akn rse xslse skit sbb jahitan tu.. kne hadap je la smpai luka tu baek, dduk bersimpuh pon sakit so slow² je la nk xnk..