Set berpantang

Hai mommies. Nak tanya, set berpantnag ni perlu beli ke ? Kalau kita ambil bidan untuk urut dan jaga kita time berpantang, set tu kita perlukan juga ke ? Sebab selalu barang barang guna barang bidan. Paling tak kita kena sediakan bengkung je lah kan ? Kenlepas habis session mengurut tu kita kena jaga diri sendiri still kena guna set pantang tu ? Minta pendapat mommies sebab nak prepare barang barang dah ni. Hihi kalau tak perlu, tak nak beli. Kang nanti membazir pula.

2 Balas

atas diri masing masing... sesetengah org..buat cara bidan...3pg urut n tungku,n barut perut...setelah sembuh jahitan...Lau BG sy la sis..sy urut selepas bersalin...atas diri sis la mcmne...