Buntu..

Hai mommies.. nak tanya.. saya baru sahaja kahwin pada 9/11/19 , pada bulan 12 period saya datang awal dari yang sepatutnya dan pada bulan januari 2020 saya tidak dtg period lagi , bila check upt masih -tive.. tp symptom2 period seperti breast bengkak , nipple sakit , pinggang sakit semua ada tp masih xdtg period lagi.. cy xpernah jadi mcm ni.. jadi cy takut sikit ?

Buntu..
1 Balas

Baru2 kahwin normal kalau hormon terganggu sikit. Simptom2 tu boleh jadi jugak simptom post ovulation. Mungkin subur lambat, so period pun lambat

4y ago

Betul tu, nak subur pun boleh jadi simptom mcm tu,nak period pun boleh jadi mcm tu.. so next cycle kena alert bab ovulasi tu baru tak was2 pregnant or not..